VILDT AFTEN D. 1/2-2025 KL. 18

Oplev vores eksklusive vildt aften! Vi kommer til at servere 8 helt særlige retter, sammensat af årstidens bedste lokale råvarer. 

Menu

Snack
Confiteret andehjerte med teriyaki 
Gyoza med braiseret gråandevinger og hals

1. servering
Tataki af efterårs rådyr med mayo & jordskokke ships

2. servering
Nigiri med flemberet gråandebryst & bærsauce
Gunkan med fasan, teriyaki & shitake svamp

3. servering
Tempura fasanbryst
Confiteret gråandelår

4. servering
Yakitori af rådyr med sauce på brunet smør, soya & miso

5. servering
Grillet gråandebryst med creme på soya og yuzu ristede svampe

6. servering
Frisk cremet cheesecake med citrus sauce & ristede Kokosflager

Pris: DKK 500,- 

Book bord på tlf: 82 82 50 00 eller send os en mail med forspørgsel på et bord til gordon@gordonsushi.dk 
(tilmelding er bindende)

pic