Japansk restaurant & Sushi bar i Odense | Kontakt os her Skip to main content

pic

"I take great pride in working with high-quality ingredients so my guests can be pampered and have an enjoyable evening at my restaurant."

pic

Menu

My colleagues and I would be honored to welcome you and guide you through an omakase tasting experience. We will serve you a curated selection of dishes, drinks, and pairings tailored to your tastes. Our goal is to pamper your palate with the finest ingredients and introduce you to new flavors and experiences.

We hope you will join us for an unforgettable culinary adventure.

Read more

About us

Gordon Japanese Restaurant & Takeaway is an establishment I founded after nearly two decades of experience as a sushi chef and owner of Funen sushi bar, as well as eight years as head chef and proprietor of Restaurant Goma. I have returned to my culinary roots, where....

Read more

img

Contact

We welcome any and all questions, regardless of scope or complexity.

Contact

Super service med overskud til gode historier og interessante facts bliver serveret sammen med de usædvanligt gode starters og den velsmagende sushi, dette kombineret med et godt vinkort (kunne dog godt have noget mere Bourgogne på), gør det til en meget anbefalingsværdig oplevelse.

Lækreste sushi byen😀
Gordons er virkelig et besøg værd

Virkelig dejlig Sushi, godt håndværk og imponerede smag. Kommer helt sikkert igen og nyder maden på restauranten til sommer !

Virkeligt lækker mad og god service!

Mad: 5/5 | Service: 5/5 | Stemning: 5/5

Vi gik med omakasen (kokken vælger). Meget smagfuldt og interessant sushioplevelse, med teksturer og smage udover det sædvanlige. Venlig og dygtig service. Vi kommer igen.

Mad: 5/5 | Service: 5/5 | Stemning: 5/5

Søren Gordon har her fået skabt en perle centralt beliggende i Odense, som jeg er sikker på bliver en succes.
Kvaliteten på maden er i top, betjeningen ligeså. Lokalet er flot indrettet, og er man lidt nysgerrig på tilblivelsen af sin mad, så kan man se med i køkkenet når de dygtige kokke tryller.
Priserne er absolut rimelige og jeg vil påstå at man får mere end man betaler for.
Jeg og min familie kommer helt sikkert igen.

Dejligt sted efter en aften med venner. Kokken fik frie hænder, og vi fik både en på opleveren samt mætte og tilfredse.. Med lækker vin, som passede til maden🥳 
Kommer helt sikkert igen efter den gode opleveren 🤩

Uden tvivl en af Danmarks bedste sushirestauranter, som udover sushi også serverer andre japansk inspirerede retter 💪🏼 
Har man ikke haft fornøjelsen af at blive forkælet hos Gordon sushi, så er det en fejl der hurtigst muligt skal rettes op på 👌🏼🤩🤩

Hvis du vil mere end “bare” sushi!
Vi fik en spise oplevelse som vi slet ikke havde forventet. En starter menu hvor kokken virkelig får lov at vise sine evner i køkkenet. 
Utroligt højt niveau!

Efter bruddet med Bar Sushi-konceptet har Søren Gordon Rasmussen skabt den restaurant, som både han selv og mange odenseanske madelskere har gået og drømt om. Grundstammen er selvsagt et enormt og lækkert sushi-udvalg suppleret med både mindre retter, desserter og adskillige menuforslag. Det helt store trækplaster er dog i mine øjne den "hemmelige" Omakase-menu, som ikke fremgår af kortet, fordi det er i konstant forandring og afhænger af køkkenets humør og chefens indfald. Ved vores sidste besøg blev vi - foruden en række ultralækre småretter med japansk anstrøg - bl.a. budt på selvskudt sommerbuk - både den let tilberedte filet og i form af en ualmindeligt velsmagende paneret rillettes. Prisen, det varierende menukort og den altid familiære stemning taget i betragtning må det lige nu være restauranten med byens største stamsteds-potentiale. Kæmpe anbefaling!

Follow us on social media

Hop on to our Facebook page to be part of our sushi family! We share not only our menu and specials there, but also a lot of fun and quirky moments from behind the scenes. And hey, if you like what you see (and we know you will), leave a like and follow along on our adventures! We look forward to seeing you!

13.01

Gordon Sushi:  Washoku, or the traditional Japanese cuisine, is centered around the idea of seasonality.