VILDT AFTEN D. 1/2-2025 KL. 18
Oplev vores eksklusive vildt aften! Vi kommer til at servere 8 helt særlige retter, sammensat af årstidens bedste lokale råvarer.
Menu
Snack
Confiteret andehjerte med teriyaki
Gyoza med braiseret gråandevinger og hals
1. servering
Tataki af efterårs rådyr med mayo & jordskokke ships
2. servering
Nigiri med flemberet gråandebryst & bærsauce
Gunkan med fasan, teriyaki & shitake svamp
3. servering
Tempura fasanbryst
Confiteret gråandelår
4. servering
Yakitori af rådyr med sauce på brunet smør, soya & miso
5. servering
Grillet gråandebryst med creme på soya og yuzu ristede svampe
6. servering
Frisk cremet cheesecake med citrus sauce & ristede Kokosflager
Pris: DKK 500,-
Book bord på tlf: 82 82 50 00 eller send os en mail med forspørgsel på et bord til gordon@gordonsushi.dk
(tilmelding er bindende)