VILDT AFTEN D. 9/11 KL. 18

Oplev vores eksklusive vildt aften! Vi kommer til at servere 8 helt særlige retter, sammensat af årstidens bedste lokale råvarer. 

Menu

Snack
Confiteret andehjerte med teriyaki 
Gyoza med braiseret gråandevinger og hals

1. servering
Spicy tatar af efterårs rådyr med sprød chips

2. servering
Saltvagt selleri med dashi & tobiko

3. servering
Tataki af efterårs rådyr med mayo & jordskokke ships

4. servering
Nigiri med flemberet gråandebryst & bærsauce
Gunkan med fasan, teriyaki & shitake svamp

5. servering
Tempura fasanbryst
Confiteret gråandelår

6. servering
Yakitori af rådyr med sauce på brunet smør, soya & miso

7. servering
Grillet gråandebryst med creme på soya og yuzu ristede svampe

8. servering
Frisk cremet cheesecake med citrus sauce & ristede Kokosflager

Pris: DKK 649,- 

Book bord på tlf: 82 82 50 00 eller send os en mail med forspørgsel på et bord til gordon@gordonsushi.dk 
(tilmelding er bindende)

pic